2007. január 22., hétfő

Hála Istennek hétfő!

Reggel elintéztem a papírmunkát ami nagyon simán ment, két hivatalban voltam, szinte semmi sorállás nem volt és egyből értették is mit szeretnék.kikötőA közvetlen főnököm (Jorge) beteg, így csak a közvetlen kolegámmal, Peter Harrisonnal ismerkedtem meg. Southamptonból származik, 10 évet dolgozott Londonban, tavaly fél évet Malagán nyaralt, és nem volt kedve visszamenni a ködös Albionba. November végén került a céghez, úgy néz ki vele fogunk Business Objects portált fejleszteni.

Jelenleg egy nagyjából késznek mondható ASP-s portállal mérik a dolgozókat, és számláznak az ügyfeleknek. Ezt a rendszert gondolom legalább 3-4 éve tervezhették és azóta bővítgetik, nagyjából kezdi kinőni magát, úgyhogy a vállalati stratégiában két feladat van meghatározva ezzel kapcsolatban. A meglévő rendszer még jobb kihasználása, és ezzel párhuzamosan újabb platformokban rejlő lehetőségek feltérképezése. Itt jövök a képbe Peterrel, mi fogjuk megnézni mit lehet kezdeni a BusinessObjects-el.

A call centereseket nem irigylem, minden mozdulatuk másodpercre pontosan le van jegyezve. Nincs reggeli index olvasgatás majd kávé és kezdés 10-kor, semmi MotoGP, gondolom a pókerről és a piaci kajáról is lemondhatnak. Ilyen körülmények között biztos nem fér bele egy NBA csapat managelése :)

Hajrá Borzak!!!

Az utóbbi időben borzalmasan teljesítetek. Ez súlyos volt, de ezt a ziccert nem tudtam kihagyni. Lényeg a lényeg, nem ezt várja a szakvezetés, és azt remélem sejtitek hogy nem a management fog repülni!!

Címkék: , ,

2 megjegyzés:

Blogger Unknown írta...

Szeva!

Örülök, hogy minden jól alakul. Remélem így lesz ez a jövőben is.

Cseki...

2007. január 24. 22:47  
Blogger Unknown írta...

Detto!

De azert irogathatsz is Marcikam, mert hamar megoregszem ;)

2007. január 25. 16:51  

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal