2007. január 25., csütörtök

Képek, képek, képek...

Csapjunk bele a lecsóba. Tegnap focizni voltunk a kollégákkal, meccs után pedig betértünk egy 'frankfurt'-ra és egy sörre egy kocsmába. A 'frankfurt' kb egy amerikai stílusú - tehát félbevágott - hot-dog-ot takar, nem is igazán frankfurti virslivel de azért ízlett. Focin sajnos kikaptunk (1-3), és szarul is ment, de majd legközelebb.kilátásA cégről általában: a focis társaság átlag életkora kb 26-27 év körül volt, ebben a mintában túl voltak reprezentálva a fiatalok, de a teljes sokaság átlaga is csak 30-35 körül mozog.
A resource-ok leader-ek kollégák elég vegyes származásúak, 11 ből csak 4 en voltak katalánok. A többi: olasz, svéd, angol, skót, német, stb, stb és tegnap egy magyarral is megismerkedtem. András a magyar irodából került ide tavaly nyáron. Jól érzi magát, azóta már 3 embert irányít. Feleségével és 1 éves gyerekével van itt.

Tegnap meg ma a Crystal Reports szerverrel gyakorolgattam. Lemásoltam egy asp-s reportot, beállítottam az időzítését, és kézbesítését e-mailen.
Ők állítólag 20 db reportot próbáltak beütemezni éjszakára, de nem sikerült mert végül mindegyiket egyszerre kezdte el futtatni és lehalt a szerver.
Jorgénak ez nagyon tetszett, de kitalálta hogy mi lenne ha egy lekérdezést elvégeznénk minden irodára, és persze mindenki megkapná a saját anyagát. Ezt kapásból nem tudom hogy kell megoldani, de majd holnap utána nézek...

Elég szokatlan de itt dolgoznak az emberek. Nagy kapkodás nincs, meg az ebédszünet se rövid, de ha leülnek a gép elé akkor nincs netezés. Ez elég furcsa még a Profitradehez képest is, a Satyamról meg ne is beszéljünk.
Be is üzemeltem a Google Rss Reader-t :), hogy azért meglegyen a napi adag.

2 megjegyzés:

Blogger Unknown írta...

Hi Marci!

Jok a kepek! Hianyoltam a focisokat ;) Javitom a statisztikadat, mert meg csak arnyeka vagy az indiai latogatottsagnak :P

Erezd jol magad a hetvegen! Tessek bulizni menni :)

2007. január 26. 17:43  
Blogger Marci írta...

szia!

majd Amandától rendelek táblákat reklámozni :)

most dübörög fel a gépezet.

csaó

2007. január 26. 21:08  

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal