2007. január 27., szombat

50-50

Jamal Craword a padról szórt Cápinak 52-t a Miami ellen a Gardenben. Hát igen, ez mutatja a csapata erősségét. Mondjuk Wade-ről nem volt nehéz dolga, sima zárásokból csak úgy botladozott, és ahhoz képes hogy szivatták, eléggé lógott a keze. Lehet hogy leesett volna az aranygyűrű az ujjáról, ha nagyon erőlteti. :) De a végén ráállítottak egy-két védekező specialistát, és azoknak se sikerült megállítani.
Csodálkoztam még azon hogy a videó szerint 6 perccel a vége előtt már megvolt neki az 52, tehát a végén már nem nagyon próbálkozott...

Wade nem eröltette a védkezéstÉs egy klasszikus 50 pontos este Jordantől, 45-ös mezben. Mikor még németül perfekt értettem a kosár közvetítést a DSF-en... Persze nem volt nehéz, alig használnak pár szót.

3 megjegyzés:

Anonymous Névtelen írta...

Na hello Marci!

Azzal a feltett szándékkal ültem le,hogy most aztán hozzászólok vmit a blogodhoz!Dehát szerverek,foci,zárások...Nem tudok mást írni mint hogy maximálisan egyetértek véleményeddel.Na meg azt,hogy legközelebb írj vmi közérthetőt szegény földi halandóknak is legyen mit olvasgatni! puszi:eszti

2007. január 30. 18:52  
Anonymous Névtelen írta...

Jah!!Majd elfelejtettem!Papa üzeni hogy(ülj le sztem mielőtt elolvasod)ÖT ziccert dobott edzésen!!Azaz hogy tisztán értsd:nem kevesebb mint5x elfutott egészen a palánkig,majd-nem mintha ez már önmagában nem lenne teljesítmény-felugrott és bedobta!!Mama meg azt üzeni hogy sokszor puszil!

2007. január 30. 19:02  
Blogger Marci írta...

sziasztok!

remélem a keddi két post tetszik és értitek :)

2007. január 30. 21:12  

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal