2007. február 8., csütörtök

Besalú

Klári ajánlotta kommentben Besalú (1)(2) városkát. Köszi! Mint kiderült 135 km-re északra fekszik Barcelonától, elég közel a Francia határhoz. A kép alapján tényleg érdemes meglátogatni. Útba esik a Costa Brava is, ami eddig is tervben volt, ha Amanda csatlakozik majd teszünk arra egy hosszú hétvégét.

Azóta beszéltem Andrással (a magyar kolléga), és ő cáfolta hogy nem szoktak internetezni. Ő is index olvasással kezdi a napot, és a mellette ülő beosztottja is olvasgat. Szokta látni hogy 50*50 pixelben meg van nyitva neki a böngésző, mögötte meg teljes képernyőben dübörög a fejlesztőeszköz. :)
Lehet hogy csak az angoloknál nem szokás ez? Bár azért ha jobban figyelem Peter se mindig fejleszt, de azért nem sokat foglalkozik mással ha a gépe előtt ül. Viszont gond nélkül föláll nap közben és kimegy tenni egy sétát!

Klári, ha még aktuális akkor jobbulást, de remélem már jobban vagy azóta!

2 megjegyzés:

Anonymous Névtelen írta...

Köszi, már jobban vagyok! LLoret de marból mentünk annak idején Besaluba, onnan kicsit közelebb volt, most hoyg így megnéztem a térképen... :-) Érdemes úgy menni, hogy Barcelonától a tengerparton, esetleg megállni Tossa de Marban - olyasmi, mint a mi Szentendrénk csak a tengerparton... San Tropezhez is hasonlítják. Nem nagyon volt pénzünk akkoriban, de még így is olcsó volt a kocsibérlés. Üdvicsek! Kl.

2007. február 8. 13:59  
Blogger Marci írta...

Köszi. Majd szerzünk valahonnan kocsit.

2007. február 9. 15:16  

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal